Application of Artificial Intelligence in Higher Education Institutions for Developing Soft Skills of Future Specialists in the Sphere of Information Technology - Shumeiko, Natalia, 1972-
Cieľom tohto príspevku je načrtnúť významnú úlohu umelej inteligencie (AI) pri rozvoji mäkkých zručností budúcich profesionálov v oblasti informačných technológií (IT). Na dosiahnutie tohto cieľa autori uvádzajú niekoľko relevantných úvah týkajúcich sa používania AI pri výučbe humanitárnych predmetov a skúmajú využitie AI na rozvoj mäkkých zručností nevyhnutných pre budúcich IT profesionálov.