Interactive Survival Analysis of Lung Cancer Data Using Python and Streamlit - Komara, Silvia, 1985-
Predstavenie interaktívneho sprievodcu vykonávaním analýzy údajov prežitia pľúcnej rakoviny pomocou Pythonu so zameraním na vytvorenie dostupnej aplikácie v Streamlite. Poskytnutím návodu krok za krokom sa umožňuje používateľom preskúmať vzorce prežitia Kaplan-Meierových odhadov a Coxových modelov proporcionálnych rizík.