Financial Reporting of Risks in Insurance Companies - Meluchová, Jitka, 1965-
Klasifikovanie rizik, ktorým je poisťovňa vystavená. Rozoberanie správy a systému hospodárenia, kľúčových funkcií a objasňovanie trojlíniového modelu obrany v riadení rizík.