Current Performances of Slovak Airports in Terms of Passenger Air Transport - Pospíšilová, Vanesa, 1998-
Identifikácia súčasnej výkonnosti slovenských letísk s dôrazom na obdobie po pandémii so zameraním sa na počet prepravených cestujúcich. Porovnanie najvýznamnejších medzinárodných letísk nachádzajúcich sa na Slovensku - Letisko M. R. Štefánika v Bratislave a Letisko Košice. Návrhy pre manažment letiska na optimalizáciu výkonnosti letiska.