Creative Tourism: An Engine of Innovation and Economic Growth in Today's World - Gáll, Jozef, 1991-
Zmapovanie využitia kreativity vo vybraných firmách a inštitúciách cestovného ruchu na Slovensku. Identifikovanie silných stránok využitia kreativity a zároveň v súvislosti so zistenými nedostatkami identifikácia oblastí, v ktorých je možné zlepšenie a rozvoj potenciálu kreatívneho cestovného ruchu.