Enhancing Filter Assembly and Printing Efficiency through Automation and Virtual Reality Integration - Malega, Peter
Tento príspevok predstavuje komplexný prístup k zlepšeniu procesu montáže a tlače filtrov vo vybranej spoločnosti. V súčasnosti proces spoločnosti zahŕňa značnú manuálnu prácu, čo vedie k neefektívnosti a potenciálnym zdravotným rizikám pre zamestnancov. Navrhované riešenie integruje použitie pneumatických valcov na automatizáciu procesu montáže a tlače, čím sa znižuje ručná námaha a zvyšuje sa efektivita výroby.