Hodnotenie spokojnosti klientov kúpeľného podniku - Krnáčová, Paulína, 1983-
Hlavným cieľom článku je zistiť mieru spokojnosti klientov Kúpeľov Trenčianske Teplice. Článok je venovaný hodnoteniu spokojnosti klientov kúpeľnej spoločnosti Kúpele Trenčianske Teplice na základe použitia modelovej metodiky SERVQUAL, ktorá slúžila ako inšpirácia pre hodnotenie celkovej spokojnosti. Na základe primárneho výskumu zameraného na spokojnosť zákazníkov s rôznymi aspektmi služieb poskytovaných kúpeľnou spoločnosťou sme sledovali päť dimenzií kvality služieb a pre každú dimenziu vypočítali skóre spokojnosti. Celkové skóre spokojnosti 2,56 zodpovedá vysokej spokojnosti klientov. Výsledky ukazujú, že klienti kúpeľnej spoločnosti sú veľmi spokojní najmä s rozmermi služieb ako je empatia, istota a hmatateľnosť.