Spa Development Management Nimnica - Mura, Ladislav, 1979-
Tento článok hodnotí riadenie ďalšieho rozvoja Kúpeľov Nimnica, ktoré sú významným subjektom slovenského kúpeľníctva a wellness. V kontexte zvyšujúceho sa dopytu po relaxačných a zdravotných službách je efektívne riadenie a prispôsobenie sa súčasným trendom nevyhnutné pre udržanie konkurencieschopnosti a zabezpečenie dlhodobého úspechu. Prostredníctvom kvalitatívneho prieskumu sme analyzovali spokojnosť návštevníkov kúpeľov a zbierali ich návrhy na zlepšenie. Prieskum, ktorý sa uskutočnil so 166 respondentmi, odhalil vysokú mieru spokojnosti so službami, ale zdôraznil aj oblasti rozvoja, ako je modernizácia infraštruktúry, pridanie ďalších wellness a fitness zariadení a zvýšené marketingové úsilie. respondenti vyjadrili túžbu po modernizácii bazénovej časti, nových wellness programoch a lepších kultúrnych a rekreačných aktivitách. Výsledky tejto štúdie podčiarkujú dôležitosť neustálych investícií do kúpeľných zariadení a zlepšenej komunikácie so zákazníkmi pre posilnenie konkurenčnej pozície Kúpeľov Nimnica na trhu.