Příjmy, životní spokojenost a sociální identita českých seniorů v mezinárodním porovnání - Večerník, Jiří
Príjmy a hlavné faktory životnej spokojnosti českých seniorov a vnímanie ich sociálneho postavenia v porovnaní s ekonomicky aktívnymi. Zistenia sú zakotvené v medzinárodnom porovnaní s krajinami V4 a s vybranými západoeurópskymi krajinami.