Impact of Blockchain on Firms and Households - A Microeconomic Perspective - Binder, Edwin, 1960-
Transformačné účinky technológie blockchain na firmy a domácnosti v širšom kontexte Internetu hodnoty (IoV). Prijatím mikroekonomického hľadiska článok analyzuje netechnické aspekty technológie distribuovanej databázy transakcií (Distributed Ledger Technology - DLT). Blockchain ako potenciálny kľúčový katalyzátor digitálnej transformácie.