Kontrolné zistenia z preverovania zákaziek s nízkou hodnotou - Sýkora, Jozef
Účelom príspevku je upozorniť na kontrolné zistenia a odporúčania vyplývajúce z preverovania zákaziek s nízkou hodnotou v 1. polroku 2024.