Chudoba - definícia, druhy a ukazovatele - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Definícia a druhy chudoby. Ukazovatele, pomocou ktorých možno chudobu merať. Analýza vývoja týchto ukazovateľov v krajinách EÚ v rokoch 2015 a 2023.