Analýza materiálnej deprivácie na Slovensku v roku 2022 na základe prístupu strojového učenia - Komara, Silvia, 1985-
Predikcia materiálnej deprivácie v Slovenskej republike za rok 2022 s využitím techník strojového učenia. Faktory, ktoré najviac prispievajú k materiálnej deprivácii. Testovanie efektivity rôznych klasifikačných algoritmov.