Shaping Writing Skills in Students with Learning Disabilities - Chválová, Katarína, 1990-
Identifikácia aktivít a stratégií, ktoré môžu prispieť k formovaniu a zlepšovaniu písomných zručností u žiakov s poruchami učenia. Sumarizácia poznatkov rôznych odborníkov, ktoré pomôžu žiakom zlepšiť svoje organizačné schopnosti a zručnosti v písaní. Autorky uvádzajú príklady pre učiteľov ako: príjemné prostredie, zaujímavé témy a zábavné hry.