Theoretische Modelle der Mehrsprachigkeit - Paté, Magdaléna, 1980-
Cieľom tohto článku je predstaviť teoretické modely viacjazyčnosti, ktoré zohľadňujú rôzne aspekty tohto jazykového fenoménu. Modely viacjazyčnosti pomáhajú pochopiť zložitosť skúmanej témy a poskytujú nový prístup k výučbe cudzích jazykov.