Financial Reporting of Insurance Contracts - Meluchová, Jitka, 1965-
Poisťovne na Slovensku majú za sebou prvý rok vykazovania informácií o poistných zmluvách podľa IFRS 17 (účinných od 1. 2023). Rozobor nových pravidiel vykazovania a identifikovanie zmien, ktoré museli poisťovne zahrnúť do vykazovania.