Current Trends in Risk Management in Financial Accounting - Meluchová, Jitka, 1965-
Automatizácia účtovníctva je súčasným trendom v zavádzaní účtovníctva, vedeného podľa slovenských, ako aj medzinárodných účtovných štandardov. Poukázanie na operačné riziká a neoperačné riziká vo finančnom účtovníctve, ktorého revíziu je potrebné zvážiť pri zavádzaní automatizácie finančného účtovníctva v podnikoch, ako aj vo finančných inštitúciách.