Nástroj na aplikovanie modelov generovaných prostriedkami automatického strojového učenia implementovaný ako webová aplikácia - Sojka, Pavol, 1978-
V dnešnej dobe existuje množstvo dátových zdrojov, ktoré môžu svojim majiteľom priniesť dodatočné informácie. Ale len málo z nich je schopných vyhodnotiť tieto zdroje kvôli nedostatku vedomostí vo vedeckých oblastiach, ako je štatistika, matematika atď. Náš príspevok má za cieľ sčasti vyriešiť tento druh problému a vytvorili sme nástroj, ktorý implementuje kroky na uľahčenie tohto procesu. V našej predchádzajúcej práci sme implementovali nástroj na čistenie dát. Druhým krokom je výber vhodného modelu podľa daných údajov v procese automatického generovania vhodného modelu a tretím krokom je aplikovanie nájdeného modelu na dáta. V prvej kapitole popisujeme problém na celkovej úrovni, v druhej kapitole predstavujeme použitú metodiku, tretia kapitola popisuje samotný projekt a získané modely, použitie vygenerovaného modelu a posledná obsahuje záver.