Komparatívna marketingová analýza vybraných TNK z odevného sektora - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Zostavenie stručnej marketingovej analýzy s cieľom poskytnúť jeden konkrétny prístup k cieleniu zákazníkov pomocou empirickej analýzy firemných zákazníkov piatich odevných spoločností, ktorá neskôr poslúži ako základ pre prípadové štúdie do pripravovanej monografie a učebnice ku predmetu Obchodné rokovania v rámci projektu.