Teaching Negotiation through Writing: Building Persuasive, Soft and Analytical Skills - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Skúmanie, akú dôležitú úlohu zohrávajú v písanom prejave výučba vyjednávania, zdôrazňovanie spôsobov, akými sa rozvíja presvedčivé a analytické písanie a ako môže zlepšiť celkový výkon. Ponúknutie aj praktických metód pre začlenenie cvičení písania do tréningu vyjednávania, demonštrovanie toho, ako tieto činnosti zlepšujú kritické myslenie a komunikačné schopnosti, čo vedie k efektívnejšiemu vyjednávaniu.