Zákon o DPH. novelizovaný zákonom č. 102/2024 Z. z. (3. časť) - Glazelová, Ivana
Národná rada Slovenskej republiky schválila dňa 24. apríla 2024 zákon č. 102/2024 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony a ktorý bol vyhlásený v Zbierke zákonov SR dňa 17.5.2024 pod č. 102/2024.