Heterogenita dlhu domácností: výsledky druhej a štvrtej vlny HFCS - Labudová, Viera, 1958-
Dlh domácností je v poslednom období ústrednou témou fungovania ekonomického systému a formulovania hospodárskej politiky štátu. Analýza zadlženosti domácností vo vybraných krajinách EÚ. Zisťovanie o financiách a spotrebe domácností (Household Finance and Consumption Survey – HFCS).