[ČVIRIK, M. 2024. Etnocentrizmus a jeho úloha v spotrebiteľskom správaní generácie Z na Slovensku, Vydavateľstvo Ekonóm.] - Horváthová, Kristína, 1995-
Recenzia publikácie Etnocentrizmus a jeho úloha v spotrebiteľskom správaní generácie Z na Slovensku.