Hudobný priemysel a jeho uplatnenie v marketingu - Lieskovská, Vanda, 1961-
Príspevok sústreďuje pozornosť na alternatívu implementácie neuromarketingu prostredníctvom jednej z alternatívy zmyslového marketingu , ktorým je sound marketing. Po stručnom uvedení podstaty účinkov hudby v rámci priamych somatických účinkov na ľudský organizmus sa venujeme problematiku zvukového poľa a zvukovej počuteľnosti. Z toho vyplýva možnosť uplatnenia štyroch rôznych zvukových marketingových stratégií, ktoré sa spájajú so snahami o vytváranie vhodnej konkurenčnej výhody. Sound marketing v kamenných predajniach je často realizovaný prostredníctvom play listov, ktoré je možné členiť podľa rôznych kritérií. V záverečnej časti je venovaná pozornosť audiomarketingu vo forme podcastov.