Inovatívne technológie a ich uplatnenie v maloobchodnej praxi - Lieskovská, Vanda, 1961-
Príspevok zameriava svoju pozornosť na snahu o uplatňovanie inovatívnych technológií v maloobchodnej praxi. Inšpiráciou pre jeho vznik sa stala osobná účasť na najväčšej inovačnotechnologickej konferencii SlovakiaTech, ktorá sa uskutočnila tento rok už po šiesty kráv v Košiciach. Okrem hlavnej témy, ktorou bola budúcnosť mobility, bola sústredená pozornosť na problematiku, ktorá sa bezprostredne dotýka odvetvia obchodu a maloobchodu. Či už išlo o digitálnu transformáciu, využívanie modulárnych systémov Spinbot v oblasti logistiky, uplatňovanie umelej inteligencie, virtuálnej reality, alebo ďalšie alternatívy inovatívnych technológií, ktoré majú za úlohu zefektívniť čiastkové operácie a zlepšiť rozhodovacie procesy v odvetví obchodu.