Starnutie populácie na Slovensku v zmysle demografického vývoja - Stašková, Slavomíra, 1989-
Rozbor demografického vývoja Slovenska v kontexte starnutia populácie. Rozbor počtu obyvateľov, miery pôrodnosti, úmrtnosti a migrácie na Slovensku, vekovej štruktúry obyvateľstva a definovanie hlavných výziev, ktorým čelí a bude čeliť Slovensko z dôvodu starnúcej populácie v budúcnosti v zmysle hospodárskeho rozvoja.