Daňová harmonizácia v podmienkach EÚ - Feranecová, Adela, 1986-
Harmonizácia daní a daňového zaťaženia nebola doposiaľ v krajinách EÚ stále dokončená. V poslednej dobe sa skôr hovorí o koordinácii daňových sadzieb a daňového zaťaženia. Tento proces naráža na psychologické a politické bariéry.