Funkcionalita obalov a udržateľnosť - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Vychádzanie z chápania základných funkcií obalov a z dokumentu "Transformujeme náš svet: Agenda 2030 pre udržateľný rozvoj", ktorý určuje všeobecný rámec pre krajiny sveta, ako dosiahnuť udržateľný rozvoj do roku 2030. Identifikovanie väzieb medzi obalmi a balením a hlavnými cieľmi Agendy 2030.