Digitálne technológie v obchode a službách - Weiss, Erik, 1979-
V súčasnosti sa digitálne technológie stávajú kľúčovým faktorom transformácie maloobchodu a služieb. Nie sú len jedným z nástrojov konkurencieschopnosti, pre mnohé spoločnosti sa stávajú nutnosťou. Pre maloobchod a služby znamená ich prijatie nielen zvýšenie efektivity a zníženie nákladov, ale aj možnosť získať výhodu na trhu. Príspevok sa zameriava vplyv technológií na zlepšenie zákazníckej skúsenosti, personalizáciu produktových ponúk a optimalizáciu logistických procesov. Autori skúmajú výzvy, ktorým obchodné spoločnosti čelia pri implementácii nových digitálnych technológií, vrátane otázok súkromia zákazníkov a etických aspektov automatizácie. Cieľom je podporiť odbornú diskusiu o budúcom vývoji digitálnych inovácií v sektore maloobchodu a služieb a identifikovať kľúčové oblasti, kde môžu tieto technológie priniesť najväčšiu pridanú hodnotu.