The Role of Social Media in Online Reputation Management: A Case Study of Automotive Companies in the Czech Republic - Baštýřová, Klára
Táto štúdia skúma, ako obsahové stratégie sociálnych médií vrátane frekvencie príspevkov, typu obsahu a tém súvisiacich s udržateľnosťou ovplyvňujú online angažovanosť a vnímanú reputáciu popredných automobilových spoločností v Českej republike, ako sú Škoda, Hyundai, Audi, Kia a BMW. Analýzou príspevkov na Facebooku a Instagrame od augusta do októbra 2023 štúdia skúma, ako prispôsobené obsahové stratégie formujú dôveru publika, vnímanie spotrebiteľov a súlad s environmentálnymi hodnotami.