Analysis of the use of Digital Marketing Tools by Insurance Intermediaries in the Slovak Republic - Slobodník, Branislav, 1997-
Vzostup nástrojov digitálneho marketingu zmenil ekonomickú aktivitu, vrátane slovenského sektora finančných služieb. Sprostredkovatelia poistenia, ktorí sa kedysi spoliehali na tradičné metódy, ako je krížový predaj a odporúčania, teraz využívajú digitálne platformy na komunikáciu, distribúciu produktov a zapojenie zákazníkov. Tieto nástroje zlepšujú prítomnosť na trhu, zlepšujú interakcie a umožňujú stratégie založené na údajoch. Táto štúdia skúma osvojenie si nástrojov digitálneho marketingu slovenskými sprostredkovateľmi poistenia, skúma ich integráciu do obchodných modelov a vplyv na efektivitu a vzťahy so zákazníkmi.