Kvalita služieb vnímaná pacientmi - Frívaldský, Marián, 1992-
Kvalita služieb, vnímaná pacientmi, ktorá sa vykonáva v lekárskych zariadeniach na Slovensku, v krajinách Európskej únie a vo Veľkej Británii.