Vianočné nákupy sú v plnom prúde - Alenová, Gabriela
Vianočné nakupovanie online má veľa výhod. Oplatí sa však myslieť na pár vecí, aby spotrebiteľ "nenaletel" podvodníkom, prípadne aby sa vyhol s problémom tovaru po Vianociach.