Mliekarov čaká ťažká zima - Hubinská, Veronika
Ceny surového mlieka na európskom trhu stúpajú, v SR sa to prejavuje postupne. Odborník predpokladá, že to najviac spotrebiteľ pocíti počas najbližších mesiacov. Počet tunajších dojníc ubúda, rovnako ako počet prvovýrobcov. Do cenotvorby bude taktiež vstupovať transakčná daň, a to niekoľkonásobne viac ako len 0,4 percenta.