Financovanie originálnych školských kompetencií v obci v roku 2025 - Konečná Veverková, Ingrid
Príspevok sa venuje zmenám účinným od 1. januára 2025, ktoré sa dotknú financovania originálnych školských kompetencií a materských škôl, ako aj aplikácií zákona č, 290/2024 Z. z., ktorý prináša zásadné zmeny vo financovaní originálnych školských kompetencií.