Vykonanie administratívnej finančnej kontroly - Sýkora, Jozef
Administratívnu finančnú kontrolu ako súčasť finančnej kontroly orgán verejnej správy musí vykonávať, ak poskytuje alebo poskytol verejné financie inej právnickej osobe alebo fyzickej osobe. Príspevok sa venuje jej spôsobu vykonania s ohľadom na pojmy použitia a poskytnutia verejných prostriedkov.