Individuálna účtovná závierka v samospráve za rok 2024 - Majorová, Miriam
Účtovná závierka je účtovným záznamom podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Podľa § 35 ods. 3 sa uchováva počas desiatich rokov nasledujúcich po roku, ktorého sa týka.