Variables Affecting Emergency Buffer in Personal Finance - Paracka, Miloslav, 1974-
Správa osobných financií je dôležitá zručnosť. Zlaté pravidlá uľahčujú finančné plánovanie a pomáhajú rodinám premieňať teoretické poznatky na praktické riešenia. V tejto štúdii sa zameriavame na budovanie finančnej rezervy, ktorá predstavuje kľúčový prvok správne nastavených osobných financií. Naše údaje potvrdzujú, že ide o stále aktuálnu tému. Mnohé domácnosti nemajú dostatočnú finančnú rezervu na zvládnutie neočakávaných udalosti.