Empowering Students through British Studies - Némethová, Ildikó, 1974-
Predstavenie perspektívneho vzdelávacieho rámca, určeného na zlepšenie angažovanosti študentov v britských štúdiách prostredníctvom kritického, multidisciplinárneho a aktívneho prístupu učenia. Vďaka integrácii hrania rolí, simulácií a modelov vedenia rámec rozširuje rozsah učenia a vybaví študentov na riešenie spoločenských výziev s dobrými informáčnými perspektívami.