Dohoda o skončení pracovného pomeru - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá právnou úpravou dohody o skončení pracovného pomeru. S ohľadom na rozhodnutia súdov je v ňom poukázané na charakteristiku dohody o skončení pracovného pomeru, najmä na vymedzenie dôvodov skončenia pracovného pomeru a dátumu skončenia pracovného pomeru, na právo zamestnanca na poskytnutie odstupného a tiež na právo zamestnanca a zamestnávateľa domáhať sa na súde určenia neplatnosti dohody o skončení pracovného pomeru.