Zdaňovanie príjmov v ére digitálnej ekonomiky - Feranecová, Adela, 1986-
Digitálna ekonomika je hospodárska činnosť, ktorá je výsledkom miliárd každodenných online spojení medzi ľuďmi, podnikmi, zariadeniami, údajmi a v neposlednom rade aj procesmi. Základom digitálnej ekonomiky je hyperkonektivita, čo predstavuje rastúce prepojenie ľudí, organizácií a strojov, ktoré je výsledkom internetu a mobilných technológií.