Experiences of Ukrainian Migrants with Integration in Slovakia - Seresová, Terézia, 1991-
Ľudia ukrajinského pôvodu tvoria najväčšiu skupinu migrantov, žijúcich na Slovensku. Kvôli ich kultúrnej a jazykovej príbuznosti by sa mali ľahko integrovať. Hoci politici majú záujem o implementáciu zákonov na podporu integrácie Ukrajincov, stále čelia mnohým prekážkam.