ChatGPT - Nástroj v práci učiteľa chémie - Letošníková, Petra
Článok je prvým zo série príspevkov zameraných na využitie nástroja ChatGPT v práci učiteľa chémie. Jeho cieľom je charakterizovať chatbot ChatGPT, tvorbu efektívnych promptov v ňom a poukázať na praktické príklady jeho využitia pri príprave učiteľa na vyučovaciu hodinu.