Jednostránkový profil v školskej edukácii - Šeben Zaťková, Tímea
Myslenie zamerané na človeka sa sústreďuje na individuálne potreby a pocity v oblastiach ako vzdelávanie a psychológia. Zdôrazňuje empatiu, autenticitu a pozitívne prijatie s cieľom podporovať osobnostný rast. V edukácii podporuje diverzitu a prispôsobený prístup, umožňujúci učiteľom lepšie porozumieť žiakom prostredníctvom jednostránkového profilu.