Právo na hotovosť z pohľadu slovenského a európskeho práva - Winkler, Martin, 1975-
Právo na hotovosť v kontexte výhrad Európskej centrálnej banky, publikovaných v jej stanovisku z 11. januára 2024 a možná odpoveď Slovenskej Republiky na tieto výhrady.