Digitální nástroje a jejich využití pro marketingový výzkum - Mareš, Jan
Nástroje analyzujúce dáta o spotrebiteľoch, konkurencii a trhových trendoch. Google Trends, PPC reklama, analýza objemu hľadanosti kľúčových slov, AnswerThePublic, SimilarWeb a Google Analytics. Google Alerts a ChatGPT.