Development of Environmental Burdens on the Territory of the Capital City of Bratislava - Rakovská, Júlia, 1972-
V príspevku analyzujeme vývoj počtu environmentálnych záťaží na území hlavného mesta Bratislavy. Metódy: Zo získaných údajov sme vybrali údaje potrebné na spracovanie príspevku - výskyt environmentálnych záťaží podľa jednotlivých typov (typ A, B, C), ako aj výskyt podľa jednotlivých mestských častí mesta. mesta Bratislavy (Bratislava I, II, III, IV, V) v roku 2023 a v roku 2018.