Risk Management in the Non-profit Public Sector - Hazards of a Lack of Reflection within the Police Force - Huschbeck, Torsten
Skúmanie a hodnotenie zohľadnenia zákonných obmedzení pre policajtov a obmedzení mimo neziskového sektora verejnej správy.