Konkurzy a reštrukturalizácie v Slovenskej republike vo svetle dlhu voči verejnému sektoru - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Životný cyklus podniku označuje obdobie, ktoré sa začína založením a vznikom podniku a ukončuje sa jeho zánikom. Začiatok a ukončenie podnikateľskej aktivity podniku slúži ako časové ohraničenie jeho existencie na trhu. Životný cyklus podniku odzrkadľuje všetky aspekty podnikateľskej činnosti, či už ide o vonkajšie a vnútorné aspekty, manažérske, výrobno-technologické, etické, organizačno-právne, ekologické alebo ekonomické aspekty.