Čistenie komunálnych odpadových vôd - Šimurka, Peter
Dňa 5. novembra 2024 Rada Európskej únie hlasovala o návrhu smernice Európskeho parlamentu a Rady o čistení komunálnych odpadových vôd (prepracované znenie), rozobratom v článku.